audit en compliance services

Bigstock Security 140619968

Audit en compliance services kunnen voorzien in de ontspanning die u zoekt tijdens de altijd voortdurende compliance in uw ICT. De resultaten presenteren zich aan u via een zeer verzorgde en 'to the point' rapportage en indien van toepassing middels een intuïtieve grafische interface.

Bravoure-it maakt hierbij gebruik van producten van verschillende leveranciers uit de markt voor o.a. het IBM power i platvorm waar de eenvoud van opzet voorziet in alle gewenste rapportages. Vanuit de interface kunt u desgewenst o.a. de beveiliging van uw systemen controleren, aanpassen, bewaken (inclusief alert center) en rapporteren. Waarbij de Compliance Manager services u de inzage geeft of afspraken binnen uw organisatie toegepast worden.

 • IBM i / Audit services

  Deze service omvat onder andere; Exitpoint bewaking, File audit, Commando controle, Authority elevating, grafische interfaces, user account management, enzovoorts. Alles samengevat via overzichtelijke interfaces en relevante rapportage, online inzichtelijk en met onderbouwde adviezen.

 • IBM i / Policy Compliance

  Dit product omvat onder andere de mogelijkheid om standaard security policy templates te maken, onderhouden en documenteren, welke voldoen aan rapportage standaarden van o.a. PCI, SOX, HIPAA, Basel-II GLBA. of interne regelgeving op beleid. Deze tool vergelijkt deze templates met bestaande IBM i instellingen voor objecten, user instellingen en systeem parameters en genereert daarop ‘deviation reports’. Aansluitend kunt u met de tool afwijkingen op de systemen controleren en aanpassen naar uw standaards (per object of collectief). Afwijkingen kunnen door de Policy Compliance Manager worden verholpen, hetzij direct, hetzij door een geplande taak. De Policy Compliance service is daarom zeer geschikt voor het bewijzen van compliance en het onderhouden van security en systeem instellingen.

 • IBM i / Field Encryption

  Dit is de meest eenvoudige en veilige manier om uw IBM i data te beveiligen en te managen. Denk hierbij aan privacy gevoelige data, testomgevingen of de voor de hand liggende credit kaart informatie. Op het niveau van bestanden en velden kan er veld encryptie worden toegepast als ook veld masking en scrambling. Implementatie vereist geen wijzigingen in programma resources omdat het een applicatie onafhankelijke oplossing betreft.

  bigstock-Credit-card-data-theft-protect-

 • IBM i / Firewall Manager

  De Firewall manager is specifieke firewall software ontwikkeld voor de IBM Power i omgeving. Het biedt een gebruikersvriendelijke grafische interface welke u op eenvoudige wijze de mogelijkheid geeft om ‘port based policies’ te definiëren. Het geeft u de mogelijkheid een extra laag van security in te bouwen tussen uw ‘hardware (routers/firewalls) oplossingen’ en de exit point bewaking van de Power i

 • IBM i / SIEM & events manager

  Dit product, bedoeld voor de IBM power i, voorziet in de meest efficiënte en flexibele manier om security events vanuit de IBM i naar een externe log monitor weg te schrijven, bijvoorbeeld het algemeen bekende SYSLOG. Hiermee ontlast u de IBM i met betrekking tot storage, alerts en rapportages. Vooraf maakt u via een intuïtieve GUI een selectie van de events die u wilt collecteren om ze efficiënt over te sturen en te verwerken.

 • IBM i / Password Self Service

  Dit product faciliteert een probleemloos wachtwoord management voor eind gebruikers van de IBM i. Deze accounts kunnen nu op een veilige en autonome manier de eigen wachtwoorden managen. Eind gebruikers die hun wachtwoord zijn vergeten of hun wachtwoord over de verschillende platvormen heen willen synchroniseren, hebben de mogelijkheid dit zelfstandig uit te voeren. Het is niet langer nodig om hiervoor kostbare helpdeskcapaciteit in te moeten zetten.

  bigstock-PSS-166973927.jpg#asset:316

Naast bovengenoemde services producten, blijkt beveiliging altijd maatwerk te zijn, neem vrijblijvend contact op met bravoure-it om u te laten informeren.

de jaarlijkse audit

Apeldoorn

De klant vertelt

DB/2 toegang inzichtelijk

Helmond

De klant vertelt