audit en compliance services

Bigstock Security 140619968

Audit en compliance services kunnen voorzien in de ontspanning die u zoekt tijdens de altijd voortdurende compliance voor uw ICT. De resultaten presenteren zich aan u via een zeer verzorgde en 'to the point' rapportage en indien van toepassing middels een intuïtieve grafische interface.

Bravoure-it maakt hierbij gebruik van producten van verschillende leveranciers uit de markt voor het IBM i platvorm waar de eenvoud van opzet voorziet in alle gewenste rapportages. Vanuit de interface kunt u desgewenst o.a. de beveiliging van uw systemen controleren, aanpassen, bewaken (inclusief alert center) en rapporteren. Waarbij een gedegen advies u inzage geeft of de afspraken binnen uw organisatie toegepast worden.

  • IBM i / Audit services

    Deze service omvat onder andere; Exitpoint bewaking, File audit, Commando controle, Authority elevating, grafische interfaces, user account management, enzovoorts. Alles samengevat via overzichtelijke en relevante rapportage met onderbouwde adviezen.

  • IBM i / Firewall Manager

    De Firewall manager is specifieke firewall software ontwikkeld voor de IBM Power i omgeving. Het biedt een gebruikersvriendelijke grafische interface welke u op eenvoudige wijze de mogelijkheid geeft om ‘port based policies’ te definiëren. Het geeft u de mogelijkheid een extra laag van security in te bouwen tussen uw ‘hardware (routers/firewalls) oplossingen’ en de exit point bewaking van de Power i

Naast bovengenoemde services producten, blijkt beveiliging altijd maatwerk te zijn, neem vrijblijvend contact op met bravoure-it om u te laten informeren.

DB/2 toegang inzichtelijk

Helmond

De klant vertelt