enforcive/enterprise security

Bigstock Security 140619968

Enforcive compliance & auditing producten kunnen voorzien in de ontspanning die u zoekt tijdens de altijd voortdurende compliance in uw ICT. De productlijn presenteert zich aan u via een zeer intuïtieve grafische interface. U kunt vanuit één scherm al uw systemen overzien en de gewenste functies selecteren. Dit kan voor IBM Power i, linux, windows servers en tal van database platvormen. 

Bravoure-it is erkend reseller en implementeert het product voor o.a. het IBM power i platvorm waar het eenvoudig van opzet is en voorziet in alle gewenste rapportage mogelijkheden. Vanuit de interface kunt u o.a. de beveiliging van uw systemen controleren, aanpassen, bewaken (inclusief alert center) en rapporteren. Waarbij de module Policy Compliance Manager u de mogelijkheid geeft afspraken binnen uw organisatie af te dwingen.

 • Enforcive/ Enterprise Security (ES)

  Dit product omvat onder andere; Application Access Control, Application Audit, Application Analyzer, File Audit, System Audit, iSeries online system inquiries, User profile manager, Object Authorization manager, iSeries port restriction manager, Alert Center, Administration role manager, Central Audit, Report Generator. Session Time-out, Inactive User Manager, Commands Authority Control, account SWAP capabilities and STRPASTHR registration.

 • Enforcive/ Policy Compliance Manager (PCM)

  Dit product omvat onder andere de mogelijkheid om standaard security policy templates te maken, onderhouden en documenteren, welke voldoen aan rapportage standaarden van o.a. PCI, SOX, HIPAA, Basel-II GLBA. of interne regelgeving op beleid. Deze tool vergelijkt deze templates met bestaande IBM i instellingen voor objecten, user instellingen en systeem parameters en genereert daarop ‘deviation reports’. Aansluitend kunt u met de tool afwijkingen op de systemen controleren en aanpassen naar uw standaards (per object of collectief). Afwijkingen kunnen door de Policy Compliance Manager worden verholpen, hetzij direct, hetzij door een geplande taak. De Enforcive/Policy Compliance Manager is daarom zeer geschikt voor het bewijzen van compliance en het onderhouden van security en systeem instellingen.

 • Enforcive/ Field Encryption Protection (FE)

  Dit is de meest eenvoudige en veilige manier om uw IBM i data te beveiligen en te managen. Denk hierbij aan privacy gevoelige data, testomgevingen of de voor de hand liggende credit kaart informatie. Op het niveau van bestanden en velden kan er veld encryptie worden toegepast als ook veld masking en scrambling. Zoals de hele productlijn van Enforcive is de management console in dezelfde GUI ondergebracht en geïntegreerd met de overige producten. Implementatie vereist geen wijzigingen in programma resources omdat het een applicatie onafhankelijke oplossing betreft.

  bigstock-Credit-card-data-theft-protect-

 • Enforcive/ Firewall Manager (FM)

  De Enforcive/Firewall manager is specifieke firewall software ontwikkeld voor de IBM Power i omgeving. Het biedt een gebruikersvriendelijke grafische interface welke u op eenvoudige wijze de mogelijkheid geeft om ‘port based policies’ te definiëren. Het geeft u de mogelijkheid een extra laag van security in te bouwen tussen uw ‘hardware (routers/firewalls) oplossingen’ en de exit point bewaking van de Power i

 • Enforcive/ Cross Platform Auditor (CPA)

  Dit product verzorgt de centrale inzichten van uw verzamelde security / audit data en events op de verschillende platform installaties. Via de verzamelde centrale data kunt u inzichtelijke overzichten en rapporten genereren naar mail, pdf, Excel en meer. Via het zogenaamde ‘dashboard’ houdt u overzicht van de stand van zaken en ziet u overtredingen in één oogopslag van alle gekoppelde IT systemen. Eveneens is al uw beveiliging en audit data nu centraal op één server beschikbaar en hoeft u deze niet meer op elke individuele server te bewaren.

 • Enforvice/ iDataprovider

  Dit product, bedoeld voor de IBM power i, voorziet in de meest efficiënte en flexibele manier om security events vanuit de IBM i naar een externe log monitor weg te schrijven, bijvoorbeeld de Enforcive CPA of het algemeen bekende SYSLOG. Hiermee ontlast u de IBM i met betrekking tot storage, alerts en rapportages. Vooraf maakt u via een intuïtieve GUI een selectie van de events die u wilt collecteren om ze efficiënt over te sturen en te verwerken.

 • Enforcive/Password Self Service (PSS)

  Dit product faciliteert een probleemloos wachtwoord management voor eind gebruikers van IBM i, Windows, Linux AIX en open LDAP. Deze accounts kunnen nu op een veilige en autonome manier de eigen wachtwoorden managen. Eind gebruikers die hun wachtwoord zijn vergeten of hun wachtwoord over de verschillende platvormen heen willen synchroniseren, hebben de mogelijkheid dit zelfstandig uit te voeren. Het is niet langer nodig om hiervoor kostbare helpdeskcapaciteit in te moeten zetten.

  bigstock-PSS-166973927.jpg#asset:316

Naast bovengenoemde producten, bevat de productlijn van Enforcive ook vergelijkbare oplossingen als de Cross Plaform Audit voor o.a. Windows, AIX, SQL Server, CICS/MVS, Oracle, Progress, Sybase, DB2, SQL Satement audits, enzovoorts. Neem vrijblijvend contact op met bravoure-it om u te laten informeren.

de jaarlijkse audit

Apeldoorn

De klant vertelt

DB/2 toegang inzichtelijk

Helmond

De klant vertelt